Geitenkaas belegen

Belegen Kaas bij Cromwijk uw Kaasboer: een overzicht

Belegen kaas is populair

Eén  van de meest populaire kazen zijn de belegen varianten van alle soorten die we verkopen. Misschien ook wel omdat belegen kaas tussen alle soorten in staat: niet super oud en niet super jong. Een kaas dus voor mensen die houden van een kaassmaak die bekend is. We hebben ook een aantal kazen die misschien wat minder bekend zijn, maar ook al een tijdje hebben gerijpt zodat ze belegen genoemd mogen worden. Belegen kazen zijn tussen de 16 en 18 weken oud.

Het is dus de hoogste tijd om onze belegen kazen een beetje in het zonnetje te zetten.

Onze Kaaz Belegen 48+

Om mee te beginnen: Onze Kaaz Belegen 48+. Deze belegen kaas is zo Gouds als kazen maar kunnen zijn en is er één die daarom gewoon een plekje in uw koelkast verdient. We bieden hem aan voor een hele mooie prijs. Er is een hele serie van trouwens, allemaal herkenbaar aan het donkergroene etiket.

ONZE KAAZ Belegen 48+

Belegen boerderijkaas van Mulder

In de Boerderijkaas versie hebben we hem ook van boer Mulder. Dit is een super populaire kaas.

Belegen boerenkaas van Mulder

Belegen komijnekaas van Mulder

Zo’n zelfde Boerenkaas hebben we ook van Mulder maar dan met komijn.

Belegen boeren komijnekaas van Mulder

De Boeren Schat Belegen kaas (Van Erk) 50+

Als u bezorgd bent over rauwmelkse kaas, maar gethermiseerd is wel OK, dan hebben we ook een hele mooie boerderijkaas uit De Boeren Schat serie. Deze kaas is gemaakt op de boerderij van Van Erk.

De Boeren Schat Belegen (Van Erk) 50+ (GT)

ONZE KAAZ Belegen 35+

Onze kaas heeft ook een hele serie magere, 35+ kazen. Die zijn herkenbaar aan het mooie blauwe etiket. Natuurlijk hebben we daar ook een belegen versie van. Probeer hem eens als u hem nog niet kent en kijk of u het verschil proeft!

ONZE KAAZ Belegen 35+

Belegen geitenkaas

Voor geitenkaasliefhebbers hebben we goed nieuws: ook die is verkrijgbaar in de belegen versie. Een mooie kaas van Nederlandse bodem. We bieden er een aantal uit deze serie van verschillende leeftijden.

Geitenkaas Belegen

Belegen schapenkaas

Ja, een belegen schapenkaas hebben we ook. Mouton is een heerlijke romige, belegen kaas. Dit is er zeker eentje voor de fijnproevers.

Belegen Schapenkaas Mouton

Alle belegen kazen zijn gemakkelijk te bestellen. U kunt dat direct op de productpagina van iedere kaas doen of ze bekijken in de online kaaswinkel, waar ook al onze andere kazen te vinden zijn.