Welkom op Kaasdok!

We helpen u graag om de beste kaas snel en vers bij u thuis te laten bezorgen.

Heerlijke kaas met twee maanden versgarantie

De meeste kazen zijn in verschillende gewichten verkrijgbaar. Je kunt een halve kilo bestellen, 750 gram of een hele kilo. Dit klinkt misschien als veel, maar doordat de kaas vers verpakt wordt, kun je deze lang bewaren. Het kan dus geen kwaad om een voorraadje aan te leggen. Op dichte verpakkingen heb je zelfs een versgarantie van twee maanden.

Soorten Nederlandse Kazen

Je kunt bij ons onder andere de volgende soorten Nederlandse kaas bestellen:

  • Jonge kaas van 4 tot 6 weken oud
  • Jong belegen kaas van 8 tot 10 weken oud
  • Belegen kaas van 3 tot 4 maanden oud
  • Extra belegen kaas, ofwel huiskaas, van 7 tot 8 maanden oud
  • Oude kaas van 10 tot 12 maanden oud
  • Overjarige kaas, ofwel brokkelkaas van meer dan 100 weken oud (rond de 2 jaar of ouder)
  • 30+ kaas, met ongeveer 25 tot 30 procent minder vet dan vol vette kaas.

Plaats je bestelling online of bezoek ons

Je kunt deze heerlijke 48+ kaas eenvoudig online bestellen, maar je bent ook van harte welkom in onze winkel. Deze vind je in de Markthal in Rotterdam. Daarnaast zijn we wekelijks te vinden op verschillende markten in Zuid-Holland. Je bestelt jouw kaas dus hoe het jou het best uitkomt.
Heb je een vraag of wil je meer informatie over onze kazen op deze website? Bel dan naar 06-18493349. We helpen je graag.
Heb je vragen over onze kazen op de markt? Bel dan 06-13733805.

De geschiedenis van Cromwijk Kaasdok

Zuivelhandel Cromwijk is opgericht in 1968 door Arie Cromwijk die een klein winkeltje begon op de Gaesbeekstraat in Rotterdam.

Twee jaar later kwam daar nog een winkeltje bij in Rotterdam (Zwaanshals). Daar leerde hij zijn vrouw kennen en samen hebben zij de kaasverkoop verder uitgebreid met markten. In 1978 zijn de winkels verkocht en zijn ze zich meer gaan concentreren op de markten. Daar hebben zij altijd een constante groei gehad, ondanks het verdwijnen van vele kleine winkeltjes.

Inmiddels zijn Mark en Nathalie Cromwijk ook al sinds 1996 werkzaam in het bedrijf.

Sinds kort neemt Arjan Anker het online gedeelte over. We werken achter de schermen super hard om ervoor te zorgen dat de website optimaal werkt en klaar is voor de toekomst. We hebben bovendien alle kaasproducten vertaald naar het Duits en het Engels. Bovendien hebben we een Online Kaaswinkel pagina toegevoegd, waar al onze kazen en kaasproducten op één pagina te zien zijn.