Welkom bij Cromwijk Uw Kaasboer!

We helpen u graag om de beste kaas snel en vers bij u thuis te laten bezorgen.

Heerlijke kaas die twee maanden vers blijft

U kunt van de meeste kazen een halve kilo bestellen, 750 gram of een hele kilo en soms ook 300 gram. Doordat de kaas vers verpakt wordt, kunt u deze lang bewaren. Het kan dus geen kwaad om een voorraadje aan te leggen. Vacuüm verpakte kaas kan tot twee maanden heerlijk vers blijven omdat de luchtdichte, strakke verpakking ervoor zorgt dat de kaas niet uitdroogt en dat de kaas niet schimmelt.

Nederlandse, buitenlandse en bijzondere Kazen

U kunt bij ons onder andere de volgende soorten Nederlandse kaas bestellen:

  • Jonge kaas van 4 tot 6 weken oud
  • Jong belegen kaas van 8 tot 10 weken oud
  • Belegen kaas van 3 tot 4 maanden oud
  • Extra belegen kaas, ofwel huiskaas, van 7 tot 8 maanden oud
  • Oude kaas van 10 tot 12 maanden oud
  • Overjarige kaas, ofwel brokkelkaas van meer dan 100 weken oud (rond de 2 jaar of ouder)
  • 30+ kaas, met ongeveer 25 tot 30 procent minder vet dan vol vette kaas.

We bieden ook een heel assortiment aan kruidenkazen, buitenlandse kaassoorten, geiten- en schapenkaas en zelfs kaaspakketten.

Plaats je bestelling online

U kunt al deze kazen eenvoudig online bestellen. Loopt u vast, heeft u vragen over de kazen op de website of suggesties? U kunt contact opnemen met klantenservice@kaasdok.nl.
Praat u liever even met ons? Bel dan naar 06-18493349. We helpen u graag.

De geschiedenis van Cromwijk Kaasdok

Zuivelhandel Cromwijk is opgericht in 1968 door Arie Cromwijk die een klein winkeltje begon op de Gaesbeekstraat in Rotterdam.

Twee jaar later kwam daar nog een winkeltje bij in Rotterdam (Zwaanshals). Daar leerde hij zijn vrouw kennen en samen hebben zij de kaasverkoop verder uitgebreid met markten. In 1978 zijn de winkels verkocht en zijn ze zich meer gaan concentreren op de markten. Daar hebben zij altijd een constante groei gehad, ondanks het verdwijnen van vele kleine winkeltjes.

Inmiddels zijn Mark en Nathalie Cromwijk ook al sinds 1996 werkzaam in het bedrijf.

Nu heeft Arjan Anker het online gedeelte overgenomen. We werken achter de schermen super hard om ervoor te zorgen dat de website optimaal werkt en klaar is voor de toekomst. We hebben bovendien alle kaasproducten vertaald naar het Duits en het Engels en we hebben een Online Kaaswinkel pagina toegevoegd, waar al onze kazen en kaasproducten op één pagina te zien zijn.
We zijn ook begonnen om hele interessante kazen in de actie te doen en om in een blog wat meer achter de schermen te laten zien.