Een magere 35+ kaas bestellen doet u bij Cromwijk Uw Kaasboer! 30+ en 35+ kazen zijn een goed alternatief als u zoekt naar een minder vette kaas. De kazen op deze pagina bevatten ongeveer 25 tot 30 procent minder vet dan vol vette, traditionele kaas. Daarnaast komen de kazen uit een heel goede Nederlandse kaasmakerij waardoor het net lijkt alsof u een volle kaas proeft. Zo geniet u dus verantwoord van een heerlijk stukje kaas: op brood, tijdens de borrel of uit het vuistje.

ONZE KAAZ Jong Belegen 35+

  • 500gr
  • 750gr
  • 1kg
7,2914,29

ONZE KAAZ Jong Belegen 35+ is een minder vette kaas, die wel heerlijk smeuïg is.

ONZE KAAZ Belegen 35+

  • 500gr
  • 750gr
  • 1kg
7,3914,49

ONZE KAAZ Belegen 35+ kaas onderscheidt zich van gangbare varianten door een smeuïgere textuur. De kaas is gemaakt op basis van een speciale receptuur van MAAZ Cheese. Samen met Kaasmakerij Schoonrewoerd, gelegen in de Vijfheerenlanden in het Groene Hart, is deze verbeterde, minder vette kaas ontwikkeld. Het gewicht is circa 0,6 kilo zwaarder dan de reguliere Goudse variant, waardoor de kaas uitstekend rijpt en in mooie stukken te verdelen is.

ONZE KAAZ Extra Belegen 35+

  • 500gr
  • 750gr
  • 1kg
7,4914,79

ONZE KAAZ Extra belegen 35+ onderscheidt zich van gangbare varianten door een sterkere en smeuïgere textuur. Deze kaas is gemaakt op basis van een speciale receptuur van MAAZ Cheese, een Nederlands familiebedrijf.

ONZE KAAZ Oud 35+

  • 500gr
  • 750gr
  • 1kg
7,9915,69

ONZE KAAZ Oud 35+ is deel van een serie met een speciale receptuur van MAAZ Cheese en wordt gemaakt samen met Kaasmakerij Schoonrewoerd.

Kies voor een smaakvolle kaas

Als u op zoek bent naar een magere, jonge en smaakvolle kaas, dan is jong belegen 35+ kaas de kaas die u zoekt! Onze voortreffelijke kazen zijn afkomstig van koeien die grazen op Nederlandse bodem. Omdat de kaas minimaal acht tot tien weken heeft gerijpt op de houten planken, ontwikkelt de smaak zich verder. Hierdoor geniet u uiteindelijk van een volle en romige kaas met minder vet.

Wat houdt een vetgehalte van 35+ in?

Voordat u onze magere kaas gaat kopen, bent u misschien benieuwd wat een vetgehalte van 35+ inhoudt. Vaak denken mensen namelijk dat 35+ staat voor een kaas die 35% vet bevat, maar dit klopt niet. Kaas bestaat uit water en vaste voedingsstoffen. Het vetgehalte heeft betrekking op de vaste stoffen. Stelt u zicht een 35+ kaas van 100 gram voor waarbij 40% bestaat uit water en 60% uit vaste voedingsstoffen. Het vetgehalte is 35% van 60 gram, dus 21 gram. Oude 35+ kaas bevat wel iets meer vet dan jonge kaas, aangezien de oude kaas langer is gerijpt en daardoor meer vaste stoffen bevat.

Bestel onze heerlijke kazen eenvoudig online

Nu u helemaal op de hoogte bent van hoe de vetgehaltes van kaas berekend worden, heeft u vast trek gekregen in een heerlijke, minder vette kaas van uw online kaasboer. Bekijk daarom zeker ons uitgebreide aanbod aan heerlijke 35+ kaas en plaats een bestelling! Kiest u voor jong belegen kaas, belegen 35+ kaas of voor extra belegen 35+ kaas? Wat uw keuze ook is: u ontvangt een overheerlijk, vacuümverpakt product! Bestelt u op werkdagen vóór 14.00 uur? Dan heeft u uw kaas binnen 48 uur in huis.