IMG_1448

Nieuwe vacuümverpakker

Ja, we lezen ze hoor…die berichtjes op Trustpilot en de e-mailtjes.
Wat een lieve reacties zijn het vaak en natuurlijk staat er af en toe ook iets tussen waarvan we direct denken: “daar moeten we wat mee doen”.

Uit de opmerkingen bleek dat er af een toe kaas aankwam op bestemming die niet meer vacuüm verpakt was. Dat is niet ideaal, ook al kan je de kaas natuurlijk nog prima eten. We raden dan altijd aan om die kaas als eerste op te eten en uiteraard in de koelkast te bewaren, alsof er een gewoon kaaspapier omheen zit. Dat kaaspapier stoppen we met uw bestelling in het pakket.

Maar goed, het ging dus af en toe mis en dat vinden wij dan misschien nog wel vervelender dan uzelf. Dus staat er inmiddels een nieuwe vacuüm machine in ons pakhuis EN zijn we overgestapt op wat dikkere zakken. We hopen dat het vanaf nu dus ook niet meer gebeurt. De hoogste tijd om onze machine even aan iedereen te laten zien! Wat is ie mooi he?

Verse kaas

Met een goede vacuüm verpakking blijft de kaas in principe vers voor 2 maanden, maar dan moet de verpakking natuurlijk wel netjes strak om de kaas blijven zitten. Dan hebben schimmels weinig kans en blijft de kaas tegelijk lekker, want die droogt niet uit. Laat de kaas dus maar gewoon in de vacuüm gezogen zak zitten, totdat het tijd is om er de eerste hap van te nemen en houd messen en vorken even op afstand tot die tijd, want een gaatje in de verpakking is dan niet ideaal.

We pakken met plezier uw volgende stukje kaas voor u in met onze nieuwe machine en sturen het graag naar u op… met een kaartje erbij en een stukje kaaspapier.