Wilt u iemand een kaaspakket geven voor zijn of haar verjaardag, een jubileum of een andere feestelijke gelegenheid? Dan is het ideaal om een kaaspakket te bestellen bij Cromwijk Uw Kaasboer. Deze pakketten bestaan uit verschillende heerlijke kazen waar iedere kaasliefhebber van zal genieten. Zo’n kaasgeschenk valt dan ook zeker in de smaak. Lees verder en ontdek de diverse mogelijkheden om kaas aan iemand cadeau te doen.

Mosterd dille dip – Voets

3,50

Deze lekkere mosterd dille dip van Voets is heerlijk bij een stukje echte Goudse kaas. Deze verwennerij mag zeker niet op uw kaasplankje ontbreken. Er zit 190 ML in een leuk potje zodat het helemaal niet misstaat in een mooi kaaspakket of gewoon als leuk cadeautje aan een echte kaasliefhebber.

Borrelpakket Hollandse kaas

14,95

In elke Markthal verrassingskaaspakket zitten zeven stukjes kaas. Deze zijn allen apart vacuüm verpakt. Een kaaspakket is ideaal om zelf van te genieten, maar ook ontzettend leuk om cadeau te geven aan echte kaasliefhebbers.

Kaaspakket Maashaven De Rotterdamsche Oude

15,95

Een schuitje Rotterdamsche Oude kaas, kaasbolletjes en een mosterd dille dip. Een leuk cadeau voor een gezellige levensgenieter…of geniet van het leven en verwen uzelf!

Kaaspakket Blaak De Rotterdamsche Oude

23,95

Kaaspakket Blaak De Rotterdamsche Oude is een echte aanrader. Niet alleen als cadeautje, maar ook super lekker om jezelf te verwennen.

Kaaspakket Markthal De Rotterdamsche Oude

39,95

Kaaspakket Markthal De Rotterdamsche Oude is een leuke manier om kaas en kaasproducten cadeau te doen. Alles voor op de kaasplank!

Pondje Boerenkaas

8,49

Leuk om cadeau te doen of te bestellen voor uzelf! Het gewicht is niet precies, aangezien het een natuurproduct is en soms wat lichter uitvalt.

Boerenkaasje +/- 1 kg

11,95

Dit boerenkaasje is een écht streekproduct met een zachte en romige smaak. Het is een erg toegankelijk kaasje dat bij iedereen in de smaak zal vallen. Bij Cromwijk Uw Kaasboer bestelt u dit smaakvolle kaasje eenvoudig online.

Borrelpakketten: de perfecte borrelavond start hier

Niets brengt vrienden en familie samen zoals een goed borrelpakket. Bij het kopen van een Hollands kaaspakket gaat het niet alleen om de kaas, maar om de hele ervaring. Denk aan de knapperige crackers, de zachte olijven, de smaakvolle noten en natuurlijk de ster van de show: de kaas. Met een borrelpakket zorgt u voor een avond vol gezelligheid en culinair genot! Kies bijvoorbeeld voor:

Zoekt u het perfecte geschenk voor die speciale kaasliefhebber in uw leven? Overweeg dan eens een kaascadeaupakket en kaasbolletjes te bestellen. 

Maak een keuze uit onze diverse pakketten

Waarom wachten op een speciale gelegenheid? Iedere dag is een goede dag om iemand te verrassen met een kaaspakket, bijvoorbeeld van De Rotterdamsche Oude! In onze kaasshop kunt u eenvoudig en snel een Hollands kaaspakket bestellen en iemands dag een stukje specialer maken. Bestelt u vóór 14.00 uur op een werkdag? Dan heeft u de bestelling al binnen 48 uur in huis. Ook betaalt u geen verzendkosten bij grotere bestellingen. Duik in de wereld van kazen, kies het perfecte pakket en laat de magie beginnen!