Ruilen & retourneren

5 Dagen bedenktijd

Na ontvangst van jouw bestelling, heb je bij ons 5 dagen bedenktijd om jouw bestelling retour te sturen. Jouw bestelling wordt altijd met liefde en passie voor je klaar gemaakt en verzonden. Maar mocht de bestelling bij het afleveren toch incompleet zijn of niet in orde, neem dan direct contact op met onze klantenservice.

Let op: producten die overeenkomstig jouw wensen zijn aangepast, zijn helaas niet te retourneren. Bij eventuele schade na het retourneren of ongefrankeerde zending, zijn wij genoodzaakt om hiervoor kosten in rekening te brengen. Mocht er onnodige schade zijn ontstaan, dan hebben we het recht om dit in waardevermindering te brengen.

Gratis retourneren

Wil je jouw bestelling of een gedeelte ervan retourneren? Het retourneren is altijd gratis. Retourneren kan op één van onze Kaasdok locaties of stuur via een retourzending.

Jouw bestelling terugsturen?

Neem contact met onze klantenservice over de terugstuur procedure. Als product(en) terug gestuurd worden, dien je de volgende handelingen te doorlopen

  1. Neem contact op met onze klantenservice over de terugstuur procedure
  2. Stuur de producten in orginele staat, onbeschadigd en onaangebroken terug in originele doos en incl. retourformulier
  3. Maak gebruik van de adresgegevens die je van de klantenservice ontvangen hebt.
  4. Zorg dat de huidige sticker onleesbaar is.
  5. Zodra wij jouw retourzending hebben ontvangen, sturen wij je direct een ontvangstbevestiging. We zullen daarna het aankoopbedrag + verzendkosten vergoeden binnen uiterlijk drie werkdagen na bevestiging.