WhatsApp Image 2023-11-03 at 8.52.34 AM

Friesblond kaas is populair!

Friesblond kaas wordt in stijl geleverd

Onze Friesblond kaas werd de afgelopen week in stijl afgeleverd.  Ze kwamen uit een vrachtwagen waarop een enorme Friesblond kaas stond afgebeeld. Dat zijn van die momenten waarop we heel tevreden naar buiten kijken. Dat betekent namelijk dat we net een flinke voorraad hebben verkocht.
Als we zien dat een relatief nieuwe kaas het zo goed doet op onze website, dan worden we daar natuurlijk blij van. Maar vooral worden we blij van tevreden klanten die op Trustpilot of via een email ons laten weten dat ze blij zijn met onze service. Niet alleen omdat bestellen eenvoudig is, maar ook omdat men tevreden is met de smaak van onze kaas en onze prijzen. We lezen elk positief berichtje met plezier.

Meer over Friesblond kaas

Friesblond kaas is een nieuwkomer in ons assortiment en bestaat uit een serie. We hebben een hele pagina in onze webshop die ze op een rijtje zet. Deze Kaas is zoals die hoort te zijn: natuurlijk gerijpt, met een heerlijke, romige smaak. We hebben hem in jong, jong belegen, belegen, extra belegen en oud.

Makkelijk te bestellen

U kunt gemakkelijk kaas bestellen door simpelweg aan te geven wat het gewenste gewicht is en hoeveel stukken u daarvan wilt hebben. Als u wat meer bestelt dan krijgt u de kaas gratis thuisgestuurd. Als u op een werkdag niet te laat een bestelling doet, dan heeft u de kaas binnen twee dagen in huis! Uiteraard versturen we al onze kaas in een hoogwaardige vacuümverpakking. Dan kan de kaas lang bewaard worden in de koelkast. Altijd handig om te weten als u wat meer bestelt.

We hopen die mooie vrachtwagen nog heel vaak te zien! Uiteindelijk willen we heel Nederland en daarbuiten graag voorzien van lekkere, hoogwaardige maar ook betaalbare kaas. Houdt u meer van kaas met kruiden of buitenlandse kaas ? Geen probleem, die hebben we ook. U kunt ons hele assortiment in onze online kaaswinkel vinden.