De Rotterdamsche Oude kaas is lekker pittig en romig van smaak. Hun robuuste kazen zijn ook gemakkelijk te snijden en passen perfect op brood of op een kaasplankje. Combineer deze smaakvolle kaas met een lekker biertje of een fris wijntje en geniet van een heerlijk avondje met fijn gezelschap en lekker eten!

We bieden niet alleen de kaas zelf aan maar ook een aantal kaaspakketten en andere Rotterdamsche Oude Kaas producten.

Oud snijbaar 36 WK De Rotterdamsche Oude kaas 48+

  • 500gr
  • 750gr
  • 1kg
8,4916,60

Een volle en romige kaas met een lichte kristalvorming, subtiel nootaroma en een klein zoetje in de smaak.

Overjarige brokkel 100 WK De Rotterdamsche Oude kaas 48+

  • 500gr
  • 750gr
  • 1kg
11,4921,69

Overjarig brokkel 100 WK De Rotterdamsche Oude kaas heeft intense en complexe aroma’s.

Kaaspakket Maashaven De Rotterdamsche Oude

15,95

Een schuitje Rotterdamsche Oude kaas, kaasbolletjes en een mosterd dille dip. Een leuk cadeau voor een gezellige levensgenieter…of geniet van het leven en verwen uzelf!

Kaaspakket Blaak De Rotterdamsche Oude

23,95

Kaaspakket Blaak De Rotterdamsche Oude is een echte aanrader. Niet alleen als cadeautje, maar ook super lekker om jezelf te verwennen.

Kaaspakket Markthal De Rotterdamsche Oude

39,95

Kaaspakket Markthal De Rotterdamsche Oude is een leuke manier om kaas en kaasproducten cadeau te doen. Alles voor op de kaasplank!

Schuitje 36 WK De Rotterdamsche Oude kaas 48+

7,95
 • Vandaag besteld binnen 48 uur in huis
 • Gratis verzending vanaf € 49,95
 • Vers garantie tot minimaal 2 maanden houdbaar

Schuitje 100 WK De Rotterdamsche Oude kaas 48+

9,95
 • Vandaag besteld binnen 48 uur in huis
 • Gratis verzending vanaf € 49,95
 • Vers garantie tot minimaal 2 maanden houdbaar

Mosterd Dille dip De Rotterdamsche Oude

3,50

Een heerlijke dip voor Rotterdamsche Oude Kaas producten….of elke andere kaas die we aanbieden.

Kaasbolletjes met Rotterdamsche Oude kaas

2,50

Er gaat weinig boven het genot van kaasbolletjes met De Rotterdamsche Oude kaas: een ultieme traktatie voor elke kaasliefhebber. Deze kleine lekkernijen hebben de karakteristieke smaak van de meest befaamde Rotterdamse kaas.

Hoe wordt De Rotterdamsche Oude gemaakt?

Om deze kaas te vervaardigen, wordt alleen de beste verse melk van Nederlandse koeien gebruikt. Doordat ze enkel kwalitatief hoogstaande melk gebruiken, blijft de unieke en uitgesproken smaak behouden. Daarnaast zijn de diverse recepturen van De Rotterdamsche Oude speciaal afgestemd op de rijpingstijd. Zo hebben ze een speciale receptuur voor onder meer:

Door hun eigen ontwikkelde recepten, zorgen ze ervoor dat iedere kaas de smaak heeft die typerend is voor De Rotterdamsche Oude. Om ervoor te zorgen dat kazen de juiste smaak hebben, ligt de kaas op extra dikke, vurenhouten planken. Hierdoor kan tijdens het rijpen het vocht goed uit de kaas trekken en krijgen de kazen een volle smaak. Ook rijpen de kazen circa één graad warmer dan de gemiddelde temperatuur in Nederland. Als u deze kaas nog niet eerder heeft geproefd dan is het echt een aanrader.

Bekijk het ruim aanbod aan heerlijke kaaspakketten en andere snacks

U kunt bij ons niet alleen terecht om De Rotterdamsche Oude kaas te kopen, maar ook voor diverse kaaspakketten en andere snacks zit u goed bij Cromwijk Uw Kaasboer. Denk hierbij bijvoorbeeld aan diverse borrelpakketten en overheerlijke kaasbolletjes Leuk om cadeau te doen of om in te zetten bij een feestje bij u thuis. Als u deze kaas of een andere kaas op deze website bestelt voor de op de homepage genoemde tijd, dan doen we ons uiterste best dat uw kaaspakket binnen twee werkdagen bij u thuis is.