Hoe wordt De Rotterdamsche Oude gemaakt?
Om deze kaas te vervaardigen, wordt alleen de beste verse melk van Nederlandse koeien gebruikt. Doordat ze enkel kwalitatief hoogstaande melk gebruiken, blijft de unieke en uitgesproken smaak behouden. Daarnaast zijn de diverse recepturen van De Rotterdamsche Oude speciaal afgestemd op de rijpingstijd. Zo hebben ze een speciale receptuur voor onder meer:
Door hun eigen ontwikkelde recepten, zorgen ze ervoor dat iedere kaas de smaak heeft die typerend is voor De Rotterdamsche Oude. Om ervoor te zorgen dat kazen de juiste smaak hebben, ligt de kaas op extra dikke, vurenhouten planken. Hierdoor kan tijdens het rijpen het vocht goed uit de kaas trekken en krijgen de kazen een volle smaak. Ook rijpen de kazen circa één graad warmer dan de gemiddelde temperatuur in Nederland.
Bekijk het ruim aanbod aan heerlijke kaaspakketten en andere snacks
U kunt bij ons niet alleen terecht om De Rotterdamsche Oude kaas te kopen, maar ook voor diverse kaaspakketten en andere snacks zit u goed bij Cromwijk Uw Kaasboer. Denk hierbij bijvoorbeeld aan diverse borrelpakketten en overheerlijke kaasbolletjes.