Overjarige brokkelkaas

Als je overjarige brokkelkaas online wilt bestellen of in de winkel wilt kopen, zit je helemaal goed bij Cromwijk Kaasdok. Binnen ons assortiment vind je verschillende brokkelkazen die allemaal een wat pittigere smaak bevatten. Ontdek snel het hele assortiment met verschillende kaassoorten en kies voor de kaas die het meest aansluit bij jouw smaak!

Geïnteresseerd in onze kazen?

Bekijk ons volledige aanbod!

Minimaal 2 maanden houdbaar
Gratis verzending vanaf 49,95
Binnen 48 uur in huis

Hoe eet je deze kaassoort?

Overjarige brokkelkaas is een veelzijdige kaassoort die je bij ons online kunt bestellen of in de winkel kunt kopen. De kaassoort wordt over het algemeen niet gebruikt als broodbeleg. Dit komt door de harde structuur van de kaas. Waar de kaas wel uiterst geschikt voor is, is als toevoeging op een heerlijke kaasplank of borrelplank. Daarnaast is deze overjarige kaas ook heerlijk onder het genot van een port of een donker biertje. Dit geldt ook voor onze:

Geniet dus zeker van overjarige brokkelkaas die je bij ons online kunt bestellen of doet kopen in de winkel.

Plaats meteen je bestelling

Als je graag overjarige brokkelkaas online wilt bestellen of kopen in de winkel, doe je dit natuurlijk bij Cromwijk Kaasdok. Je ontvangt je kaas al binnen 48 uur indien je voor 16.00 uur besteld. Heb je liever je kaas direct in huis? Kom dan langs op een van de markten in Zuid-Holland. Zo geniet je direct van je favoriete kaassoort!