Overjarige boerenkaas

Als je van overjarige boerenkaas houdt, kun je deze online bestellen of kopen in de winkel van Cromwijk Kaasdok. Dit is een traditioneel bereide kaas met een oplegzuivel dat zeer geschikt is om oud te worden. Doordat de kaas lang is gerijpt, heeft deze een rijke volle smaak. Door de lekkere aroma is deze kaassoort geliefd onder vele kaasliefhebbers.

Geïnteresseerd in onze kazen?

Bekijk ons volledige aanbod!

Minimaal 2 maanden houdbaar
Gratis verzending vanaf 49,95
Binnen 48 uur in huis

Andere soorten boerenkazen uit ons ruime assortiment

Bij ons kun je niet alleen overjarige boerenkaas bestellen, maar ook kun je bij ons terecht voor het kopen van andere soorten boerenkazen. Door de verschillende mogelijke boerenkazen, vind je altijd wel de juiste die helemaal aansluit bij jouw smaak. Zo bieden wij onder andere deze kazen aan:

Dit is slechts een greep uit ons assortiment aan boerenkazen. Kies voor onze overjarige boerenkaas of een van onze andere boerenkazen. Hoe dan ook geniet je altijd van de beste kwaliteit.

Laat je verbazen over de kwaliteit en bestel je favoriete kaas

Wil je graag overjarige boerenkaas bestellen of een van onze andere kazen kopen? Plaats je bestelling dan voor 16.00 uur om je kaas al binnen 48 uur te ontvangen. Wil je profiteren van gratis verzending en bezorging? Bestel dan voor een bedrag dat hoger is dan €49,95! Meerdere kazen tegelijkertijd bestellen betekent dus niet alleen meer genieten, maar ook meer profijt!