ArjanKaazHorizontal

Arjan van Cromwijk Online kaaswinkel zegt hallo


Hallo! Ik ben Arjan van Cromwijk, uw Online Kaasboer. Het is erg leuk om mijzelf even voor te stellen hier, zodat u weet welk gezicht er zit achter deze website. Ik zit al van kleins af aan in de kaashandel. Als kleine jongen mocht ik al met mijn vader mee naar het pakhuis voor klusjes. Vanaf mijn 14e sta ik al voor Cromwijk Kaasdok op de markt. Ik weet dus wel het een en ander over lekkere, verse kaas!

Sinds een aantal maanden ben ik het gezicht van de Online kaaswinkel van Cromwijk Kaasdok. Het zal u vast wel zijn opgevallen dat er wat veranderingen en verbeteringen hier zijn op de webwinkel van Cromwijk uw Kaasboer. We hebben de website inmiddels al heel wat sneller laten draaien en er zijn vertalingen beschikbaar in het Duits en Engels. We hopen daarmee nog meer mensen te laten kennismaken met onze online winkel en de lekkere kazen die wij verkopen.

Ik vind het leuk om mensen blij te maken en net even een stapje meer te doen om mensen het gevoel te geven dat ze worden gewaardeerd als klant. Ik zou het ook erg leuk vinden als u een buurvrouw of een andere bekende over onze Online Kaaswinkel vertelt, zodat we nog veel meer mensen blij kunnen maken met onze service.

We luisteren naar suggesties

Als we naar de opmerkingen op Trustpilot kijken dan lukt dat ook best heel goed! We hebben inmiddels ook een nieuwe vacuümmachine gekregen en nieuwe vacuümzakken zodat we de kaas nog beter kunnen verpakken. We letten namelijk zeker op alle suggesties die klanten ons geven.

Mocht u een suggestie hebben of iets met ons willen delen, dan kunt u ons e-mailen op klantenservice@kaasdok.nl. We gaan wat dingen veranderen en verbeteren, maar we willen ook graag uw oude vertrouwde kaasboer blijven, dus luisteren we graag.

Actiekaas

Zoals u wel hebt gezien zijn we begonnen met Actiekaas en andere aanbiedingen. Houd de website in de gaten! Er zullen steeds weer andere of zelfs nieuwe kazen extra voordelig zijn. Want…binnenkort komen er ook nog verschillende kaassoorten bij. Een extra reden dus om regelmatig even naar onze website te gaan.