Zoek je lekkere kaas voor op je boterham, bij de borrel of om mee te koken? In de webshop, winkel en bij de marktkraam van Cromwijk Kaasdok vind je zeker een kaas die perfect is voor jouw toepassing. Je hebt de keuze uit meer dan 100 kazen uit binnen- en buitenland. Het assortiment bestaat voornamelijk uit koemelkkaas, maar je vindt bij ons ook schapen- en geitenkaas.

Verschillende soorten lekkere kaas om mee te koken of zo op te eten

Welke kaas je het best kunt bestellen, hangt natuurlijk af van je voorkeuren en wat je met de kaas wilt doen. Waar sommige kazen zich perfect lenen voor bij de borrel zijn andere weer het lekkerst op de boterham. Daarnaast zijn er bepaalde kaassoorten die perfect zijn om mee te koken of om in de kaasfondue te gebruiken. Ook heb je de keuze uit diverse vetgehaltes en gepasteuriseerde kaas, rauwmelkse kaas en Gouda graskaas. Je kunt naast kaas zelfs lekkere kaaskoekjes bij ons bestellen.

Profiteer van gratis verzending bij besteding vanaf € 39,95

Onze kaas is niet alleen lekker, maar ook goedkoop van prijs. Je profiteert bij ons namelijk van een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Bestel jouw lekkere kaas eenvoudig online met een minimale bestelwaarde van € 39,95 en je geniet zelfs van gratis verzending. Natuurlijk kun je de kaas ook in onze winkel in de Markthal in Rotterdam kopen of op een van de markten waar we wekelijks staan. Dan betaal je sowieso geen verzendkosten. Heb je een vraag of wil je meer weten over onze kaas? Bekijk dan eens de veelgestelde vragen of neem contact met ons op via 06 – 13733805.