De originele Leerdammer kaas is perfect om te bestellen voor op brood of bij de borrel. De kaas is mild en zoet van smaak. Ook proef je licht de smaak van noten in de kaas terug. Hierdoor is de kaas bij velen geliefd. Wil jij deze lekkere kaas bestellen? Dan doe je dit eenvoudig in de webshop, winkel of op de markt bij Cromwijk Kaasdok!

Milde of lichtpittige Leerdammer kaas online bestellen

Je kunt bij ons twee verschillende soorten Leerdammer kaas bestellen. Zo is er de originele Leerdammer met zijn zoete smaak, maar kun je ook de Leerdammer Caractère bij ons bestellen. Deze kaas heeft langer gerijpt en daardoor een wat pittigere smaak. Ook deze kaas kun je prima bij de borrel eten of als broodbeleg gebruiken. Twijfel je welke kaas je het best kunt kopen? Dan adviseren we je hier uiteraard graag over in onze winkel in de Markthal in Rotterdam of op een van de markten in Zuid-Holland waar we wekelijks te vinden zijn.

Profiteer van een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding

Of je nu Leerdammer kaas tegen een goedkope prijs wilt bestellen of liever een andere kaassoort koopt – in ons uitgebreide assortiment vind je zeker wat je zoekt. We verkopen zelfs kaaskoekjes met Rotterdamsche Oude kaas. Plaats je bestelling online en profiteer van gratis verzending bij besteding vanaf € 39,95 of kom langs in de winkel of op de markt. Wil je meer weten over onze kaas of heb je een vraag over de Leerdammer? Bel dan naar 06 – 13733805. We vertellen je graag meer over onze kazen.