In onze webshop, winkel en op de markt kun je heerlijke kruidnagelkaas bestellen. Voordat de kaas te rijpen wordt gelegd, wordt er kruidnagel in gewerkt. Deze specerij geeft zijn warme, rijke smaak vervolgens langzaam af aan de kaas. Het resultaat is een heerlijke kaas die perfect is om op brood te eten, maar die ook prima in blokjes gesneden kan worden voor bij de borrel.

Belegen of oude kruidnagelkaas bestellen die lang goed blijft

Je hebt de keuze uit verschillende opties als je bij ons je kruidnagelkaas gaat bestellen. We hebben namelijk zowel een oude als een belegen kaas met kruidnagel. Hierdoor is er zeker een optie die perfect op jouw voorkeuren aansluit. Uiteraard verkopen we naast kruidnagelkaas ook diverse andere kruidenkazen. Wat dacht je bijvoorbeeld van een mosterdkaas of een heerlijke kaas met komijn? Welke kaas je ook bestelt – je ontvangt altijd twee maanden versgarantie op een gesloten verpakking. De kaas wordt namelijk vers gesneden en daarna direct vacuüm verpakt.

Koop je kaas online of in de winkel

De kruidnagelkaas kun je bij Cromwijk Kaasdok op verschillende manieren bestellen. Als je online bestelt, profiteer je van snelle verzending. Deze is bovendien kosteloos als je voor minimaal € 39,95 aan kaas bestelt. Heb je de kaas liever meteen in huis? Dan kun je er ook voor kiezen om onze winkel in de Markthal in Rotterdam te bezoeken. Daarnaast zijn we wekelijks op verschillende markten in Zuid-Holland te vinden. Wil je meer weten of heb je een vraag? Bel dan naar 06 – 13733805.