Wil je heerlijke kaas voor op een kaasplank bestellen? Dan doe je dit eenvoudig bij Cromwijk Kaasdok. In onze webshop en in onze winkel in de Markthal in Rotterdam vind je meer dan 100 verschillende soorten kaas uit binnen- en buitenland. Hierdoor kun je zeker een mooie combinatie voor op een kaasplank bestellen.

Een compleet pakket voor een heerlijke kaasplank bestellen

Naast losse kazen voor op een kaasplank kun je ook complete kaaspakketten bij ons bestellen. Wat dacht je bijvoorbeeld van een borrelpakket met Hollandse kaas? Hier kun je zeker een kaasplank mee vullen waar voor iedereen iets lekkers op ligt. Daarnaast zijn er pakketten met kaas waar ook andere borrelhapjes en een fles port bij zitten. Op die manier haal je in één keer alles voor je borrel in huis en weet je zeker dat de smaken goed bij elkaar passen. Daarnaast is zo’n pakket niet alleen leuk om te bestellen voor op een kaasplank, maar ook om aan een kaasliefhebber cadeau te doen.

Kies uit een ruim aanbod met meer dan 100 kaassoorten

Wat voor kaas ga jij bestellen voor op je kaasplank? Kies je voor een compleet pakket of ga je toch liever voor een eigen selectie aan kaas? Je hebt de keuze uit kazen als:

Of je nu een kant-en-klaar pakket kiest of zelf samenstelt; je ontvangt altijd topkwaliteit kaas met versheidsgarantie. Alle kaas wordt na het snijden meteen vacuüm verpakt. Zo is de kaas in gesloten verpakking wel twee maanden houdbaar.

Bestel je kaasplank online, in de winkel of op de markt

Je kunt de kaasplank helemaal op jouw manier bestellen. Plaats je je bestelling bijvoorbeeld online? Dan ontvang je deze binnen 48 uur als je dit voor 16.00 uur doet. Daarnaast betaal je geen verzendkosten bij een besteding van boven de € 39,95. Je bent ook van harte welkom in onze winkel in de Markthal in Rotterdam of op één van de markten in Zuid-Holland waar we wekelijks te vinden zijn. Heb je een vraag of wil je meer weten over onze kaashandel? Bel dan naar 06 – 13733805.