Wil je lekkere kaaskoekjes bestellen voor bij de borrel? Dan koop je deze het best bij kaasboer Cromwijk Kaasdok. Onze kaaskoekjes bevatten heerlijke Rotterdamsche Oude kaas en zijn daardoor enorm rijk van smaak. Ze passen onder andere uitstekend bij De Rotterdamsche Oude port. Dat wordt genieten bij de borrel!

Losse kaaskoekjes of een compleet borrelpakket bestellen

Je kunt de kaaskoekjes los bestellen, maar het is ook mogelijk om een compleet borrelpakket te kopen. Zo is er een pakket waar ook port, oude kaas en een mosterd-dilledip bij zitten. Wil je nog uitgebreider borrelen? Kies dan voor een pakket waar naast port en kaaskoekjes ook drie verschillende kaassoorten en dip in zitten. Hoe dan ook profiteer je van topkwaliteit producten tegen een scherpe prijs.

Diverse kazen uit binnen- en buitenland voor op de borrelplank

Naast kaaskoekjes kun je uiteraard ook diverse soorten kaas bij ons bestellen. Je hebt de keuze uit meer dan 100 kaassoorten uit binnen- en buitenland met uiteenlopende smaken:

Er is dus zeker een kaas die perfect geschikt is om bij de borrel te serveren.

Bestel de koekjes online, in de winkel of op de markt

Je kunt de kaaskoekjes in een paar klikken online bestellen. Als je dit voor 16.00 uur doet, heb je ze binnen 48 uur in huis. Wil je de koekjes liever meteen meenemen? Koop ze dan in onze winkel in de Markthal in Rotterdam of bezoek ons op een van de markten waar we wekelijks staan. Heb je een vraag over de koekjes? Bel dan naar 06 – 13733805 of bekijk de veelgestelde vragen.