Kaas voor de kaasfondue kopen

De lekkerste kaas voor kaasfondue kun je bij Cromwijk Kaasdok kopen. In onze webshop, winkel en op de markt verkopen we allerlei kaassoorten waarmee je heerlijk kunt fonduen. Het enige dat je dan nog moet kopen is ingrediënten om in de kaas te dopen, zoals brood, vlees en allerlei verse groenten. Natuurlijk is de kaasfondueset zelf ook een belangrijk onderdeel.

De lekkerste kaas voor kaasfondue kopen bij een winkel met ruime keuze

Wat voor soort kaas wil je voor je kaasfondue kopen? Het moet natuurlijk een kaassoort zijn die goed smelt, zoals Zwitserse Raclette kaas. Daarnaast moet de kaas goed passen bij de ingrediënten die je erin wilt dopen en bij jouw smaak aansluiten. Door telkens voor een andere kaassoort te kiezen, word je het fonduen bovendien niet snel beu. In onze kaasshop vind je meer dan 100 verschillende kaassoorten en daar zitten dan ook zeker meerdere geschikte kazen tussen voor de kaasfondue. Onder andere de Goudse kaas die je bij ons kunt kopen is perfect voor de kaasfondue. Ook Franse Emmentaler smelt goed.

Neem contact met ons op voor advies

Twijfel je welke kaas je het best voor de kaasfondue kunt kopen? Dan adviseren we je daar graag over. Kom langs in onze winkel in de Markthal in Rotterdam of bezoek ons op één van de markten in Zuid-Holland waar we wekelijks te vinden zijn. Je kunt ook telefonisch contact met ons opnemen via 06 – 13733805. Weet je al wel precies welke kaas je wilt hebben? Bestel deze dan meteen online. Als je dit voor 16.00 uur doet, ontvang je de kaas al binnen 48 uur.