Wil je jonge of jong belegen kaas bestellen? Dan vind je in ons assortiment met ruim 100 kaassoorten uit binnen- en buitenland zeker een kaas die je aanspreekt. Elk van onze kazen heeft een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding en je ontvangt altijd twee maanden versgarantie op een gesloten verpakking. Dit garanderen we door de kaas vers te snijden en direct vacuüm te verpakken.

Liefhebbers van milde kazen doen er goed aan om jonge kaas te bestellen

Jonge kaas is perfect om te bestellen als je van milde kaas met een lichte smaak houdt. De kaas heeft slechts 4 tot 6 weken gerijpt waardoor deze niet alleen zacht van smaak is, maar ook erg smeuïg is. Bij ons heb je de keuze uit verschillende jonge kazen. Zo is er Noord-Hollandse Goudse kaas die te herkennen is aan het karakteristieke stempel. Ook kun je jonge boerenkaas bij ons bestellen, wanneer je graag kaas wilt kopen die gemaakt wordt van rauwe melk. Een voorbeeld van heerlijke jonge kaas die je bij ons kunt bestellen, is de Leerdammer gatenkaas.

Jong belegen kaas is perfect om te bestellen als je van een lichtpittige smaak houdt

Wil je kaas met een ietwat pittigere smaak? Dan kun je het best jong belegen kaas bestellen. Deze kaas heeft 8 tot 10 weken gerijpt en is hierdoor iets meer ingedroogd. Hoe langer de kaas op de plank licht, hoe pittiger de smaak. Deze belegen kaas is dus al wat pittiger dan de jonge kaas die je bij ons kunt bestellen, maar alsnog een stuk milder dan bijvoorbeeld belegen of oude kaas. Je hebt de keuze uit verschillende soorten Goudse kaas en boerenkaas. Er zijn zelfs jong belegen kruidenkazen, onder andere met komijn.

Koop je kaas online of in de winkel

Of je nu jonge kaas of jong belegen kaas wilt bestellen – dit doe je eenvoudig en snel in onze webshop. Heb je de kaas liever meteen in huis? Kom dan langs in de winkel in de Markthal of bezoek ons op een van de markten in Zuid-Holland. Heb je een vraag of wil je meer weten over onze kazen? Bel naar 06 – 13733805 en we beantwoorden al je vragen.