Graskaas Gouda is een uitstekende keuze om te bestellen. De melk die voor deze kaas wordt gebruikt is afkomstig van koeien die vers gras eten en na de winter dus meteen de wei weer in gaan. Deze kaas is veelal van eind mei tot half november verkrijgbaar en heeft een zachte, romige smaak. Hierdoor is deze Oer-Hollandse kaas bij velen geliefd.

Graskaas Gouda is een van de veelzijdigste kazen die je bij ons kunt bestellen

De Gouda graskaas die je bij ons kunt bestellen is perfect voor op brood of om mee te koken. Ook in blokjes gesneden bij de borrel doet deze romige kaas het goed. Daarnaast is de kaas ook lekker als kruidenkaas. Daarom vind je in ons assortiment ook diverse speciale kazen, zoals brandnetelkaas en kruidnagelkaas. Deze lekkere kazen kun je in verschillende verpakkingsformaten bestellen. Het is zelfs mogelijk om een hele kaas te kopen.

Kom langs of bestel je kaas eenvoudig online

Wil je Gouda graskaas bestellen in onze online kaaswinkel? Dan profiteer je van snelle levering. Als je voor 16.00 uur bestelt, ontvang je de kaas al binnen 48 uur. Daarnaast betaal je geen verzendkosten als je voor minimaal € 39,95 aan kaas bestelt. Je kunt met een gerust hart een voorraad aanleggen, want je krijgt twee maanden versgarantie op een gesloten verpakking. Heb je de kaas liever direct in handen? Bezoek onze winkel in de markthal in Rotterdam of kom langs op een van de markten. Voor meer informatie of antwoord op je vragen kun je contact met ons opnemen via 06 – 13733805.