Verse Goudse kaas kopen

Goudse kaas is vrijwel altijd een goed idee om te kopen. Deze typisch Nederlandse kaas is bij velen geliefd. Dat is niet zo gek, want het is een van de meest gegeten kaassoorten in ons land. De smeuïge kaas is heerlijk op de boterham, maar ook prima om in blokjes te snijden voor bij de borrel. Je kunt de heerlijke Goudse kaas zowel in onze winkel kopen als via onze webshop bestellen.

Geïnteresseerd in onze kazen?

Bekijk ons volledige aanbod!

Minimaal 2 maanden houdbaar
Gratis verzending vanaf 49,95
Binnen 48 uur in huis

Keuze uit meer dan honderd verschillende kaassoorten

Naast Goudse kaas kun je ook diverse andere heerlijke kazen uit binnen- en buitenland bij ons kopen in onze winkel, of online bestellen. In ons assortiment vind je meer dan honderd verschillende soorten, waaronder:

Het is slim om meerdere kaassoorten tegelijkertijd te bestellen, want wanneer je online voor meer dan €49,95 bestelt, betaal je geen verzendkosten! Daarnaast hoef je niet lang op je kaas te wachten. Als je de Goudse kaas voor 16.00 uur besluit te kopen, ontvang je jouw bestelling binnen 48 uur.

Bestel online, in de winkel of op de markt

De Goudse kaas en andere kazen kun je niet alleen online bestellen. We hebben namelijk ook een winkel in de Markthal in Rotterdam waar je de heerlijke Goudse kaas kunt kopen. Hier ben je van harte welkom om de verschillende kazen in het echt te zien en voorzien we je graag van advies. Daarnaast staan we ook op wekelijkse markten op verschillende locaties in Zuid-Holland. Wil je meer weten over de Goudse kaas die je bij ons kunt kopen, of heb je een vraag over het online bestellen van kaas? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 06 – 13733805.