Goudse kaas is vrijwel altijd een goed idee om te kopen. Deze typisch Nederlandse kaas is bij velen geliefd. Dat is niet zo gek, want het is een van de mees gegeten kaassoorten. Deze romige kaas is heerlijk op de boterham, maar ook prima om in blokjes te snijden voor bij de borrel. Waar wacht je nog op? Kies ervoor om de lekkerste Goudse kaas te kopen in onze webshop.

Vers gesneden Goudse kaas met een lange houdbaarheid kopen

Als je Goudse kaas gaat kopen bij Cromwijk Kaasdok ontvang je altijd verse kaas. Na het snijden, verpakken we de kaas direct vacuüm. Hierdoor ben je er zeker van dat je de kaas lang kan bewaren. We geven een versgarantie van maar liefst twee maanden op gesloten verpakkingen. Je kunt dan ook met een gerust hart een voorraad aan kaas aanleggen. Zo zit je nooit zonder Goudse kaas en heb je altijd iets in huis voor een spontane borrel of voor op brood.

Keuze uit meer dan 100 verschillende kaassoorten

Naast Goudse kaas kun je ook diverse andere heerlijke kazen uit binnen- en buitenland bij ons kopen. In ons assortiment vind je meer dan 100 verschillende soorten, waaronder:

Het is slim om meerdere kaassoorten tegelijkertijd te bestellen, want wanneer je online voor meer dan € 39,95 bestelt, betaal je geen verzendkosten. Daarnaast hoef je niet lang op je kaas te wachten. Als je de Goudse kaas voor 16.00 uur besluit te kopen, ontvang je jouw bestelling binnen 48 uur.

Bestel online, in de winkel of op de markt

De Goudse kaas en andere kazen kun je niet alleen online kopen. We hebben ook een winkel in de Markthal in Rotterdam. Hier ben je van harte welkom om de verschillende kazen in het echt te zien en voorzien we je graag van advies. Daarnaast staan we ook op wekelijkse markten op verschillende locaties in Zuid-Holland. Heb je een vraag of wil je meer weten over de Goudse kaas die je bij ons kunt kopen? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 06 – 13733805.