Gouda is een typisch Nederlandse kaas die je bij Cromwijk Kaasdok eenvoudig online kunt bestellen. De harde kaas wordt in Nederland gemaakt en is mild van smaak. Hierdoor kun je het in allerlei gerechten verwerken en is de kaas ook lekker om op brood te eten. Zelfs bij de borrel doet deze kaas het goed. Gouda kaas is dan ook een van de meest veelzijdige kazen om te bestellen.

Verschillende soorten Gouda kaas eenvoudig bestellen

In onze webshop, winkel en op de markten waar we wekelijks staan, kun je Gouda kaas in verschillende soorten en verpakkingsformaten bestellen. Zo heb je de keuze uit 500, 750 en 1000 gram. Daarnaast is de kaas verkrijgbaar in verschillende rijpingen, zoals jong of jong belegen en belegen of extra belegen. Hierdoor is er altijd wel een Gouda kaas die bij jouw kaasvoorkeuren past. Bovendien profiteer je op elke kaas van twee maanden versgarantie, mits de verpakking gesloten is. Je kaas wordt namelijk vers gesneden en daarna meteen vacuüm verpakt.

Koop jouw kaas online of in de winkel

Of je de Gouda kaas nu online of in de winkel in de Markthal in Rotterdam besluit te bestellen – je profiteert van topkwaliteit kaas tegen een scherpe prijs. Wil je meer weten over deze Hollandse kaas of heb je een vraag? Bekijk dan eens onze veelgestelde vragen of bel naar 06 – 13733805.