Wil je graag goedkope kaas bestellen zonder in te leveren op kwaliteit? Dat kan bij Cromwijk Kaasdok. In onze webshop, winkel en op de markt vind je diverse soorten kaas van de beste kwaliteit die je tegen een scherpe prijs kunt kopen. Zo profiteer je van een optimale prijs-kwaliteitverhouding op jouw favoriete kaas.

Een ruim aanbod aan goedkope kaas uit binnen- en buitenland

In onze online kaaswinkel kun je meer dan 100 verschillende soorten goedkope kaas bestellen. Deze kazen zijn afkomstig uit binnen- en buitenland. Daarnaast heb je de keuze uit verschillende rijpingen, vetgehaltes en kaassoorten. We verkopen onder andere:

Uiteraard is dit slechts een greep uit het assortiment. Dankzij deze ruime keuze vind je dus zeker een geschikte goedkope kaas om in jouw gerecht te verwerken, voor op brood of om bij de borrel te serveren.

Bestel de lekkerste kaas tegen een scherpe prijs

Onze kaas heeft niet alleen een goedkope prijs, maar kun je ook voordelig online bestellen. Als je voor minimaal € 39,95 aan kaas bestelt, betaal je namelijk geen verzendkosten. Heb je de kaas liever direct in huis? Dan ben je ook van harte welkom in onze winkel in de Markthal in Rotterdam of op een van de markten in Zuid-Holland waar we elke week staan. Heb je een vraag of wil je meer weten over ons bedrijf? Bel dan naar 06 – 13733805. We beantwoorden je vragen graag.