Franse Emmentaler kun je bij Cromwijk Kaasdok eenvoudig online bestellen. Deze gatenkaas heeft een wat zoetere smaak met een nootachtige toets en is perfect voor bij de borrel. Daarnaast kun je er goed mee koken en is de kaas lekker voor op brood. Voor welke gelegenheid ga jij deze heerlijke Franse kaas online bestellen?

Franse Emmentaler is ideaal om online te bestellen voor bij de kaasfondue

De Franse Emmentaler die je bij ons online kunt bestellen is niet alleen te gebruiken voor bij de borrel of op de boterham. Je kunt er namelijk ook mee kaasfonduen. De kaas is onder andere goed te combineren met Gruyère kaas. Dit is ook een Franse gatenkaas, maar deze kaas heeft kleinere gaatjes en een sterkere smaak. Samen met de Emmentaler zorgt het voor een romig geheel waar je tijdens de kaasfondue zeker van zult smullen.

Een ruim assortiment aan Franse kaas online en in de winkel

Naast Emmentaler kun je ook andere Franse kaas bij ons online bestellen. Zo zijn er verschillende soorten Franse bergkaas en verkopen we Manchego. Ook voor kazen uit andere landen en het binnenland kun je bij onze webshop, winkel en op de markt terecht. Wat dacht je bijvoorbeeld van een frisse brandnetelkaas of een overheerlijke Leerdammer kaas? Wat voor kaas je ook zoekt – je vindt het bij Cromwijk Kaasdok.

Bestel de Franse kaas online of kom langs

De Franse Emmentaler en andere kaas kun je in een handomdraai online bestellen. Doe je dit voor 16.00 uur? Dan wordt de vers gesneden kaas al binnen 48 uur verzonden. Daarnaast profiteer je van gratis verzending bij besteding vanaf € 39,95. Wil je de kaas liever eerst proeven of direct meenemen? Bezoek dan onze winkel in de Markthal in Rotterdam of kom langs op een van de markten in Zuid-Holland waar we wekelijks te vinden zijn. Voor meer informatie over onze kazen of antwoord op je vragen, kun je bellen naar 06 – 13733805.