Extra belegen kaas

Als je op zoek bent naar extra belegen kaas, kun je deze online bestellen of in een van de winkels van Cromwijk Kaasdok kopen. Deze kaas heeft een rijpingstijd van zeven tot acht maanden. Na deze rijpingstijd heeft de kaas een heerlijke pikante smaak ontwikkeld samen met een natuurlijke romigheid. Deze kaas mag dus zeker niet ontbreken tijdens een lekkere maaltijd of een gezellige borrel.

Geïnteresseerd in onze kazen?

Bekijk ons volledige aanbod!

Minimaal 2 maanden houdbaar
Gratis verzending vanaf 49,95
Binnen 48 uur in huis

Geniet van een heerlijke kaas voor de echte kaasliefhebbers

Ben je fan van kaas en houd je van een stevige kaas? Dan is de extra belegen kaas zeer geschikt om online te bestellen of kom bij ons langs om deze kaas te kopen. Geniet van deze smaakvolle Hollandse kaas als beleg op brood of als lekker hapje bij de borrel. Deze kaas is heerlijk in combinatie met onze andere binnenlandse- en buitenlandse kazen. Wij verpakken al onze kaas vacuüm, waardoor je verzekerd bent van een lange houdbaarheid.

Plaats snel je bestelling

Als je extra belegen kaas wilt bestellen, kun je terecht bij Cromwijk Kaasdok. Wanneer je bij ons extra belegen kaas wilt kopen, profiteer je van een aantal voordelen. Bestel voor 16.00 uur en ontvang deze kaas al binnen twee dagen. Naast extra belegen kaas online bestellen, ben je ook van harte welkom om langs te komen bij een van de markten in Zuid-Holland om onze kazen in het echt te komen kopen!