Brokkelkaas

Als je op zoek bent naar brokkelkaas, kun je deze bij Cromwijk Kaasdok in de winkel kopen of online bestellen. Deze kaas is zeer geschikt als je houdt van een wat pittigere smaak. De brokkelige kaas staat bekend om zijn sterke en notige smaak. Ontdek ons assortiment met ruim honderd verschillende kaassoorten en kies je favoriete kaassoort!

Geïnteresseerd in onze kazen?

Bekijk ons volledige aanbod!

Minimaal 2 maanden houdbaar
Gratis verzending vanaf 49,95
Binnen 48 uur in huis

Verschillende soorten brokkelkaas

De brokkelkaas die je bij ons online kunt bestellen of in de winkel kunt kopen, is geschikt voor de echte kaasliefhebber. Met zijn pittige en pikante smaak is deze kaas veelzijdig in gebruik. Daarnaast is deze kaas een van de langst rijpende kazen. Bij Cromwijk Kaasdok vind je verschillende soorten brokkelkaas:

De brokkelkaas die wij aanbieden is hard van structuur en brokkelt af bij het snijden. Hier heeft de kaas zijn naam dan ook aan te denken. Deze kaassoort behoort zeker tot een van de lekkerste kazen.

Plaats snel je bestelling en laat je verrassen door de heerlijke smaak

Bij ons kun je brokkelkaas online bestellen of langskomen in de winkel om de kaassoort te kopen. Je profiteert van een aantal voordelen wanneer je online bestelt. Bestel voor 16.00 uur en ontvang je kaas al binnen 48 uur in huis. Daarnaast profiteer je van gratis verzending en bezorging bij een bestelling met een hoger bedrag dan €49,95.