Bij Cromwijk Kaasdok kun je twee verschillende soorten brandnetelkaas bestellen. Je hebt de keuze tussen een brandnetelkaas van koemelk en een geitenkaas met brandnetel. Beide kazen zijn uitstekend geschikt om in blokjes te snijden voor bij de borrel. De koemelkkaas is ook lekker op brood. Welke brandnetelkaas ga jij bestellen?

Brandnetelkaas in diverse verpakkingsgrootten bestellen

De brandnetelkaas die je bij ons kunt bestellen is heerlijk mild en fris van smaak. De kruidenkaas is gepasteuriseerd en verkrijgbaar in diverse verpakkingsgrootten. De koemelkkaas is er in 300, 500 en 1000 gram. Als je liever geitenkaas met brandnetel bestelt, heb je daarnaast ook nog een verpakking van 750 gram. Welke brandnetelkaas je uiteindelijk ook kiest – je kunt er sowieso lang mee doen. De kaas wordt namelijk vers gesneden en direct daarna vacuüm verpakt. Op gesloten verpakkingen heb je hierdoor twee maanden versgarantie.

Een uitgebreid aanbod aan kazen uit binnen- en buitenland

Naast brandnetelkaas kun je ook andere heerlijke kaassoorten bij ons bestellen. In ons uitgebreide assortiment vind je uiteenlopende kaassoorten uit binnen- en buitenland, waaronder:

Er is dus zeker een optie die perfect op jouw kaasvoorkeuren aansluit.

Bestel online, bezoek de winkel of kom langs op de markt

Brandnetelkaas kun je bij ons op verschillende manieren bestellen. Zo is het mogelijk om dit in de webshop te doen, maar ben je ook van harte welkom in onze winkel in de Markthal in Rotterdam. Daarnaast staan we wekelijks op verschillende markten in Zuid-Holland. Heb je een vraag of wil je meer weten over onze kaas? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 06 – 13733805.