Boerenkaas uit Gouda

Boerenkaas uit Gouda kun je gemakkelijk online bestellen of kopen in de winkel van Cromwijk Kaasdok. Deze kaassoort is exclusief en kenmerkt zich door zijn karakteristieke en authentieke smaak. Het fijne aan deze kaas is dat deze goed snijdbaar is en met geen andere soort kaas te vergelijken is.

Geïnteresseerd in onze kazen?

Bekijk ons volledige aanbod!

Minimaal 2 maanden houdbaar
Gratis verzending vanaf 49,95
Binnen 48 uur in huis

Geniet van deze kaas op verschillende manier

De boerenkaas uit Gouda die je bij ons online kunt bestellen of kopen in de winkel, is typisch Nederlands. Wie is er nu niet opgegroeid met deze lekkere kaas op je boterham mee naar school? Door deze kaas online te bestellen geniet je altijd van een ambachtelijke kaas. Of je deze kaassoort nu eet als broodbeleg of op een lekkere borrelplank: het is altijd een uitstekende kaas om te kopen!

Bestel snel je favoriete kaas via onze webshop

Als je boerenkaas uit Gouda wenst, kun je deze online bestellen via onze webshop of kopen in een van de winkels of op verschillende markten in Zuid-Holland. Plaats je bestelling voor 16.00 uur en ontvang je kaas al binnen 48 uur bij je thuis. Wil je van nog meer voordeel profiteren? Bestel dan boven de €49,95 en ontvang je kaas zonder verzendkosten! Dat is nog eens extra voordeel dat je wilt hebben!