Wil je biologische kaas online bestellen? Dit doe je eenvoudig bij Cromwijk Kaasdok. In ons uitgebreide aanbod vind je veel verschillende soorten biologische kaas, waardoor er altijd wel een kaas tussen zit die helemaal naar jouw smaak is. Je kiest uit binnen- en buitenlandse kazen van de beste kwaliteit met een versheidsgarantie van twee maanden op gesloten verpakkingen. Al onze kaas wordt namelijk vers gesneden en meteen daarna vacuüm verpakt.

Waarom is het een goede keuze om biologische kaas te bestellen?

Met de biologische kaas die wij online en in de winkel verkopen doe je dus niet alleen jezelf, maar ook de koeien een plezier. De kalveren krijgen bijvoorbeeld altijd koemelk en geen kunstmelk. Daarnaast krijgt de koe goed te eten en heeft zij meer ruimte in de wei. Dit resulteert niet alleen in een diervriendelijkere manier van kaas produceren, maar ook in een rijkere, vollere smaak van het eindproduct. Online biologische kaas bestellen is dus een win-winsituatie.

Veel verschillende soorten biologische kaas om online te bestellen

Wat voor biologische kaas ga jij online bestellen? Wordt het een klassieke Goudse kaas? Of ga je liever voor een buitenlandse geitenkaas? In beide gevallen en vele andere situaties slaag je zeker in onze webshop, in de winkel in de Markthal in Rotterdam of op één van de markten in Zuid-Holland waar we wekelijks staan. Doordat er zo veel verschillende soorten biologische kaas zijn, kun je zeker een geschikte kaas voor jouw toepassing bestellen. We hebben bijvoorbeeld heerlijke kaas voor de kaasfondue of op de kaasplank. Ook kun je de kaas heerlijk verwerken in diverse recepten.

Bestel online of kom langs voor advies

Weet je al precies wat voor biologische kaas je wilt bestellen? Plaats je bestelling dan eenvoudig online en profiteer van snelle levering en gratis verzending bij besteding vanaf € 39,95. Heb je advies nodig over welke kaas je het best kiest? Kom dan langs bij onze winkel of neem contact met ons op via 06 – 13733805. We beantwoorden je vragen graag en helpen je om de perfecte kaas te vinden.